Форум успешных и богатых

Объявление

Компании SITForex оказывает консультационные услуги по размещению и управлению Вашим капиталом! На основании договора доверительного управления наша компания несёт полную ответственность за риски на управляемом депозите!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум успешных и богатых » Курилка » Привітання для рідних на відстані

Привітання для рідних на відстані

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я часто буваю у від'їздах за службовим обов'язком, а родичів у мене багато, потрібно встигнути кожного привітати. І як же знайти вихід з таких ситуації? Як привітати рідних, якщо ти у відрядженні? Накидайте ідей, будь ласка.

0

2

Я теж часто перебуваю в дорозі але не забуваю по можливості радувати своїх близьких. Намагаюся для них хоча б квіти по інтернету замовити. У цьому сервісі https://nadvirnaroza.if.ua/ я постійний клієнт вже не перший рік. Вони добре себе зарекомендували, як якістю квітів, так і досвідченими флористами. Особливо ціную що є послуга фотозвіту, мені подвійно приємно побачити близьку людину на фото з тим букетом, який я вибрав. Сміливо можу рекомендувати цю фірму і вам. Мою довіру вони заслужили.

0

Вы здесь » Форум успешных и богатых » Курилка » Привітання для рідних на відстані

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно